17 Jan: Bestellen is mogelijk! Wel wordt de site op dit moment nog geoptimaliseerd. De mobiele website werkt nog niet optimaal. Uiterlijk dinsdag 18 januari is dit opgelost.

Vinehouse

Welkom bij het Vinehouse! Een prachtige, hoge, moderne ruimte met tal van mogelijkheden om een fantastisch feest te vieren.

Het Vinehouse heeft een eigen ingang, toiletvoorzieningen en een verhoogde vide die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De ruimte biedt plaats aan maximaal 140 personen, maar kan door de fijne indeling ook prima voor kleinere gezelschappen gebruikt worden. Buiten de zaal kan er ook nog gebruik worden gemaakt van het terras. De invulling van de dag bepalen we samen op basis van jullie wensen. Qua muziek kunnen we alle kanten op, van DJ tot achtergrondmuziek, er is van alles mogelijk.

Het Vinehouse is gelegen aan het Piusplein, naast de parkeergarage, midden in het centrum van Tilburg. Op loopafstand bevinden zich diverse hotels, waar gasten die een stukje moeten rijden gebruik van zouden kunnen maken.

Los van de standaard mogelijkheden, denken wij graag met je mee. Heb je dus nog andere wensen of ideeën,
laat het ons vooral weten. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!


Neem contact op via: info@vine-tilburg.nl of vul hieronder het contactformulier in.