17 Jan: Bestellen is mogelijk! Wel wordt de site op dit moment nog geoptimaliseerd. De mobiele website werkt nog niet optimaal. Uiterlijk dinsdag 18 januari is dit opgelost.

Upcoming events

VINE CHRISTMAS MARKET

Het Vinehouse tovert zich wederom om tot een gezellig markt, alleen dit keer geheel in Kerstsfeer. Diverse kleine ondernemers zullen hun mooiste spulletjes voor jullie uitstallen en uiteraard is het servies en de decoratie van Vine zelf ook weer uitgebreid vertegenwoordigd. Dus heb jij nog iets nodig voor onder de Kerstboom, kom dan zondag 10 december shoppen op onze markt. 

Natuurlijk kun je ook een lekker drankje en hapje bestellen!

OUD & NIEUW

Knallend het jaar uit bij VINE! Op oudjaarsdag kijken we terug op een fantastisch 2023 en proosten we samen op alle mooie momenten die komen gaan!

Vanaf 21.00 uur openen we de deuren en zorgen wij ervoor dat jullie niks te kort komen, aan alles is gedacht. Zo kun je in de wijnbar borrelen met uiteraard een goed glas wijn om vervolgens helemaal los te gaan en je beste dancemoves te showen op de beats van onze DJ in het VINEHOUSE. 

De avond is inclusief bites en drinks. At midnight proosten we met champagne en oliebollen op een fantastisch 2024 en daarna dansen we lekker door tot 02.00 uur. 

Wil je deze avond niet missen? Zorg dan dat je snel je familie, vrienden en vriendinnen bij elkaar trommelt en bestel jouw kaarten! 150 kaarten beschikbaar, 25+ only.

Nieuwjaarsborrel met UnderCover Funk Soul Band

Op 1 januari 2024 proosten we op een nieuw jaar met hopelijk heel veel mooie momenten. Vanaf 16.00 uur openen wij onze deuren en zijn jullie welkom voor een gezellig borrel. De UnderCover Funk Soul Band zal met hun funk en soul covers voor een swingende sfeer zorgen en de voetjes mogen zeker van de vloer. We kletsen lekker bij en in de wijnbar kun je natuurlijk ook terecht voor een lekker glas wijn en lekkere bites.

Open vanaf 16.00 uur
Live muziek vanaf 17.00 uur

Gratis entree, reserveren niet mogelijk, dus loop lekker binnen!

WIJNPROEVERIJEN

Je kunt voor de proeverijen op maandag, woensdag, donderdag en zondag je reservering plaatsen tot 19.30 uur. Op vrijdag en zaterdag kun je je reservering plaatsen tot 17.00 uur.